خرید مدرک کاردانی بهداشت عمومی
مبارزه با بیماری ها شاخه ای از علوم بهداشتی است که دانش آموختگان آن در جهت پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر فعالیت میکنند. آنها بر اساس سیاستگذاریها و برنامهریزیهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در جهت کنترل و ریشه کنی بیماری ها و وظایفی را تحت نظارت مسئولین بهداشتی درمانی در نظام ارائه خدمات به عهده می گیرند.
انسان در گذر زمان با به دست آوردن تجارب مختلف در متن تمدن های گوناگون بشری به تدریج به سوی چگونگی تأمین سلامت و کنترل بیماری ها گرایش پیدا نموده است دستاوردهای بشری در دوره انقلاب صنعتی در مواجهه با پیدایش مسائل جدیدی از قبیل شیوع بیماریها به روز های مختلف پیدایش مسائل مربوط به محیط زیست و محیط کار مهاجرت ها و مسائل جمعیتی روز به روز شفاف تر شد و در نهایت به تدریج حیطه پزشکی پیشگیری از حیطه پزشکی مبتنی بر درمان استقلال بیشتری یافت. پزشکی پیشگیری در مسیر تکاملی خود با عنوان کلی بهداشت عمومی در محیط های کنترل بیماری ها مهندسی اجتماعی و نهایتاً بهداشت برای همه تکامل یافت.
درباره رشته کاردانی بهداشت عمومی
این نیاکان ما آلودن آتش و خاک و ممنوع بوده و لمس کردن اجساد مردگان گناه به شمار میرفته آفتاب پاک کننده بزرگ و مداد میشده کتاب مقدس بوده نینداختن فضولات و لاشه مردار بر روی زمین را باز نگه داشتن آن جزو تونن مذهبی بوده است آنها معتقد بودند که آب مایه زندگی جمعی موجودات و رستنی ها و موجب آبادانی است و باید صاف و زلال بی رنگ و بی بو و مزه و عاری از آلودگی ها باشد و به باور آنها آلودن آن با مواد نا باد مثل مدفوع ادرار آب دهان خون اخلاط و لاشه و نظایر آن مستوجب مجازات بوده است. آنان معتقد بودند که هرکس باید برای آشامیدن آب ظرف جداگانه داشته باشد استحمام و شست و شوی لباس در آب جاری ممنوع بوده و میگفتند زمین باید تمیز نگه داشته شود تا سر خرم گردد و در آن درخت کاشته شود.
مرحوم ملک الشعرای بهار در یکی از نوشتههای خود یادآور می شود که طبق مدارک تاریخی در زمان داریوش به تمام اردوهای سربازان دستور داده شده بود که آب را ابتدا بجوشانند بعد به سربازان بدهند و این امر به خاطر جلوگیری از انتشار بیماریهای منطقله از آب بود. بیان در ایران بعد از اسلام نیز به برکت دانشمندان بزرگی مثل ابن سینا و رازی و دایرة المعارف های با ارزشی مثل الحاوی قانون و ذخیره خوارزمشاهی و نظایر آن در جهت مبارزه با بیماریها و دمای بزرگی را برداشتند. تاریخ مبارزه با بیماریها در زمان معاصر با افتتاح دارالفنون توسط میرزاتقی خان امیرکبیر شروع شده است.
دکتر پولاک اتریشی و دکترشلیمی اولین اساتید علوم پزشکی نوین در دارالفنون بودند که کتبی درباره بیماریهای بومی رایج در ایران و نحوه مقابله با آن ها نوشته اند.

فروش مدرک کاردانی بهداشت عمومی
به منظور ساماندهی مبارزه با بیماریها در کشور به تدریج اداره کل مبارزه در سال ۱۳۵۱ به موازات آن اداره کل مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و در حال حاضر به صورت ادغام یافته تحت عنوان مدیریت در کشور انجام شد. به منظور تربیت کادر پزشکی و بهداشتی در سال ۱۳۱۳ دانشکده پزشکی تاسیس شد. تاریخچه تربیت کادر مبارزه با بیماریها به تاسیس انستیتو مالاریولوژی برمیگردد که بعداً به دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی تبدیل شد که به تربیت نیروهای بهداشتی پرداخت.
انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۲ طرح تربیت تکنسین های مبارزه با بیماریها با هدف ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ساکنین مناطق روستایی و عشایری کشور به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و از سال ۱۳۶۴ از طریق آزمون سراسری از میان داوطلبین روستایی اقدام به پذیرش دانشجو شد. این برنامه از سال ۱۳۷۶ در قالب رشته کاردانی بهداشت عمومی با گرایش مبارزه با بیماریها و سیستم و کماکان ادامه دارد. برنامه های درسی رشته مبارزه با بیماری ها همزمان با تغییر الگوی بیماریها در کشور تاکنون دو بار قرار گرفته که در این مجموعه آورده شده است.
ما معتقدیم که برخورداری از سلامت حق همه انسان ها است در این راستا دانشآموختگان این رشته با انجام اقداماتی جهت مبارزه با بیماریها در تامین حفظ و ارتقاء سلامت جامعه می کوشند. معتقدیم دانشآموختگان این رشته بایستی با بینش سلامت نگر جامعه نگر آیندهنگر و پژوهشگر را با استفاده از استراتژی ها و تکنولوژی مناسب جلب مشارکت مردم در امور همکاری های بین بخشی و در نظر گرفتن عدالت اجتماعی و اصل برابری انسانها با در نظر گرفتن اولویتهای ملی و منطقهای به ارائه خدمات مورد نظر بپردازند. ما اعتقاد داریم که خدمات بهداشتی میتواند به صورت ادغام یافته ارائه شود لذا دانشآموختگان این رشته بایستی اطلاعات و توانمندی های لازم را به صورت چند پوشه ای کسب نمایند.